Friis Boliger!

0 Comments
Friis Boliger

Friis Boliger!

Mit bekendtskab med dem var ikke godt og jeg vil anbefale alle at holde sig langt fra dem. Jeg havde købt dette hus til en pris af 445.000. I den pris var også en varmepumpe til huset og garagen. Dagen inden jeg skal overtage huset er der indbrud og begge varmepumper bliver stjålet og døren ind til huset og garagen tager skade, de får trykmærker og bliver skæve. Det viser sig så at tossen Brian Friis ikke har forsikring på huset og kan ikke til at starte med se at det er hans problem. Efter lidt snakken frem og tilbage vil han så slå 50.000 af prisen. Jeg får så hyret en advokat da det slet ikke er nok. Jeg får også indhentet et tilbud på pumper og døre og det løber op i 159.000. Min advokat snakker en del med ham og får ham til at slå 70.000 af prisen, men det er selvfølgelig ikke nok da det hele koster 159.000 og igen, det er hans problem at han ikke har forsikring på de huse han sælger. Jeg taler også med ham i telefonen og fame om ikke han er så fræk at sige at jeg jo ikke kan bevise at der var varmepumper, hvad! Selvfølgelig kan jeg det, der var bl.a en vurderingsmand og en tømmer ude at se på det inden jeg købte det. Min oplevelse af Friis Boliger er at de ikke spiller rent spil så pas på med at handle med dem, endnu bedre, hold jer fra dem, det kan blive dyrt i sidste ende…


One thought on “Friis Boliger!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *